GEZOCHT: IT Duizendpoot

AANGEBODEN: Een veelzijdige rol waarbij geen dag hetzelfde is

Wij denken in mogelijkheden en streven ernaar klanten elke keer op een positieve manier te verrassen.

WAT GA JE DOEN?

Als IT Consultant

  • Je vertaalt klantwensen en behoeften naar technische oplossingen;
  • Je zorgt ervoor dat projecten volgens planning en budget gerealiseerd worden;
  • Samen met de system engineers ontwerp je technische oplossingen voor de klant;
  • Je signaleert en benut kansen om de dienstverlening van IT local aan te bieden of uit te breiden bij klanten.

Als IT Consultant ben jij het gezicht van IT local bij de klant. Je luistert goed en weet vanuit jouw kennis en expertise de wensen van de klant in kaart te brengen en uit de mogelijke oplossingen de juiste te selecteren. Je houdt van een veelzijdige job want in deze rol wissel je af tussen het ondersteunen van sales, het bieden van technische ondersteuning en het beheren van projecten. Wij zoeken een collega die voor minimaal 32 uur ons team komt versterken, 40 uur heeft de voorkeur.

 

ZO MAAK JIJ HET VERSCHIL

Jij weet als geen ander dat de wereld van IT niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is als dat een banaan geel is. Je weet jouw klanten in begrijpelijke taal uit te leggen welke technische oplossingen mogelijk zijn. Je bent daarbij to the point en verzandt niet te veel in technische details. Wat jouw klant nodig heeft, heb je weten te achterhalen door actief te luisteren en de juiste vragen te stellen. Je voelt goed aan wat de klant wil en hoe je de verbinding met de klant aan kunt gaan. Je bent in staat overzicht te houden en hebt daarmee een goed beeld van alle lopende projecten binnen jouw klantenportefeuille. Heb je daarbij een ICT opleiding afgerond op HBO niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie? Kom dan ons team versterken!

 

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn IT local: een IT organisatie waarbij persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening voor onze klant voorop staat. Wij ontwerpen, leveren en beheren complexe IT infrastructuren voornamelijk voor het MKB. Onze dienstverlening is maatwerk; wij weten wat onze klant nodig heeft en stemmen onze technische oplossingen af op de wens en behoefte van de klant. Met een team van 45 IT professionals staan wij vanuit onze locaties in Arnhem en Geleen elke dag klaar om de beste service te leveren aan onze klant. Jouw standplaats wordt Arnhem, maar vanuit jouw rol als IT consultant zul je veel op locatie van de klant te vinden zijn. Bij ons staat werkplezier voorop. Ons motto is dan ook fun in je werk, zonder ongezonde stress of boze klanten.

 

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

  • Niet onbelangrijk: een goed salaris
  • Een auto van de zaak
  • Bij ons krijg je volop de ruimte om je d.m.v. cursussen en opleidingen te blijven ontwikkelen
  • Je gaat werken met de nieuwste beheer- en monitoringssoftware (Kaseya Managed Services framework)
  • Ruimte voor initiatieven en nieuwe ideeën
  • Ruimte om fouten te maken, te leren en jezelf naar een hoger niveau te ontwikkelen

 

KLAAR VOOR ACTIE?

Kom je graag meer te weten over de vacature of heb je vragen? Bel dan naar IT local via 026-365 34 00 en vraag naar Jappe Help.

Heb je interesse in deze functie, dan mag je jouw sollicitatie en cv mailen naar Sollicitatie@itlocal.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.