Beschikt u over een bedrijfsnetwerk gebaseerd op Microsoft technologie en overweegt u het beheer hiervan uit te besteden? IT Local is gespecialiseerd in het volledig beheren van bedrijfsnetwerken en doet dit vanuit haar monitoring- & support center te Arnhem, en daarnaast uiteraard op locatie bij klanten.

Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse IT-werkzaamheden worden deels geautomatiseerd, zodat alle taken gegarandeerd consistent worden uitgevoerd en gerapporteerd. U heeft minder storingen en een lagere belasting van uw eigen (IT) medewerkers. U ontvangt regelmatig overzichtelijke managementrapporten om u op de hoogte te houden van de resultaten van onze diensten en u inzicht te geven in de kosten en baten.

Applicatiemonitoring is bij ons standaard

Voor bedrijfskritische applicaties maken wij speciale bewakingsscripts. Akoestische en visuele alarmen gaan af op ons monitoring- & support center zodra er kritische storingen in de applicatie worden ontdekt. Denk hierbij aan controle op het versturen van belastingaangiftes vanuit een financieel pakket, of op het  synchronisatieproces van bestellingen in een logistieke applicatie. Ook het uitvoeren van minor en major updates van deze applicaties wordt door ons verzorgd, evenals contractbewaking en overleg met externe (software) leveranciers.