cvc-reading-magazine_lrOptelec is, samen met Freedom Scientific USA  s’ Werelds grootste distributeur en fabrikant van optische en elektronische hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Optelec heeft haar hoofdkantoor in Barendrecht en vestigingen in de Verenigde Staten, België, Canada, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en heeft een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 70 landen.( www.optelec.com)

“Optelec maakt al meer dan 10 jaar gebruik van de diensten van IT Local” zegt Anné Sturris IT manager bij Optelec. IT Local heeft  de complete centrale IT infrastructuur ontworpen en beheert deze voor ons. Naast de centrale omgeving bewaakt IT Local ook de lokale netwerken in België, Duitsland, Engeland en Canada.

Door de samenwerking met IT local hebben wij onze handen vrij voor onze kerntaken, waaronder productontwikkeling en het ontwikkelen van een goede on-line strategie.
IT local heeft zich  door de jaren heen bewezen als betrouwbare partner die niet alleen producten en diensten levert maar ook bereid is met ons mee te denken in praktische oplossingen.