Johan ZandbergenChainPoint is in de wolken met onze Cloudoplossing.

In de competitieve wereld van Agro en Food worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit en efficiency. Een goede afstemming binnen de keten is daarom heel belangrijk. ChainPoint levert een softwaretoepassing voor ketenbeheer in de agro- en foodsector. ChainPoint wordt over de hele wereld gebruikt voor kwaliteit- en risicomanagement, bijvoorbeeld bij de productie, distributie en verwerking van soja. Onder andere Albert Heijn, Cargill, Shell en Unilever gebruiken ChainPoint.

Wij ontwerpen en beheren sinds 2007 de IT-infrastructuur van ChainPoint en de servers voor ChainPoint.

 ‘Klanten verwachten van ons dat ze ChainPoint snel kunnen inzetten en makkelijk kunnen uitbreiden. Met de Hybride Cloudoplossing van IT Local kunnen wij aan die verwachting voldoen’ zegt Johan Zandbergen, directeur van Chainpoint.

Voor ChainPoint veranderde IT Local de standaard netwerkomgeving op kantoor in een geavanceerde hybride Cloudoplossing. We hebben op het kantoor van ChainPoint een serverpark ingericht voor ontwikkel- en testdoeleinden. Dat is gebaseerd op VM Ware ESX met een centraal opslag-platform. Voor de productieservers van ChainPoint hebben we Private Cloudservers in datacenters van Rackspace ingericht.