IT Local, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen, is in 1998 gestart en is uitgegroeid tot een gezonde onderneming met een landelijke én internationale klantenkring.

Werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit een hypermodern remote-support center in Arnhem. Van hieruit worden klantsystemen permanent bewaakt en beheerd.

Onze engineers in het veld hebben veel ruimte voor eigen initiatief. Zo kunnen zij op een persoonlijke en betrokken wijze onze diensten bij u uitvoeren. Systemen en procedures helpen hen daarbij om niets te vergeten.

IT Local is klein genoeg om prettig mee te kunnen samenwerken én groot genoeg om professionele ondersteuning te kunnen borgen.

Management

Jappe Help Manager 
Ik ben wat ze noemen “eigen kweek” In de afgelopen 8 jaar heb ik diverse technische functies binnen IT local bekleed. Ik ken de meeste klanten persoonlijk, en ik hecht eraan die persoonlijke aandacht ook in onze dagelijkse contacten met eindgebruikers te leggen. Ik woon in Arnhem en ben samenwonend met Suzanne. In mijn vrije tijd loop ik veel parcoursen en doe ik graag aan kite-surfen. Onze afdeling is er om uw gebruikers te helpen. Daarnaast doen wij dagelijkse beheerwerkzaamheden zoals backup en anti virus controles, en updaten allerlei software.

Jeroen Molenaar –  Accountmanagement

Voor onze relaties is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe toepassingen in de ICT. Ik help klanten daarbij. Met behulp- van z.g. “roadmaps”  stem ik de behoete van de klant af met onze interne organisatie. En als bepaalde technologie niet binnen onze eigen expertise valt, dan schakel ik de hulp in van collega ICT bedrijven. Zo krijgen onze klanten altijd een goed advies en een zorgeloos werkende toepassing. Ik doe dit werk nu al enkele jaren bij IT Local en voel me er als een vis in het water.