IT Local, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen, is in 1998 gestart en is uitgegroeid tot een gezonde onderneming met een landelijke én internationale klantenkring.

Werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit een hypermodern remote-support center in Arnhem. Van hieruit worden klantsystemen permanent bewaakt en beheerd.

Onze engineers in het veld hebben veel ruimte voor eigen initiatief. Zo kunnen zij op een persoonlijke en betrokken wijze onze diensten bij u uitvoeren. Systemen en procedures helpen hen daarbij om niets te vergeten.

IT Local is klein genoeg om prettig mee te kunnen samenwerken én groot genoeg om professionele ondersteuning te kunnen borgen.

Management

Jappe Help –  Business Manager Network Infrastructure Services 

In de afgelopen 10 jaar heb ik diverse technische functies binnen IT local bekleed. Ik ken alle bedrijfsafdelingen en de meeste klanten persoonlijk. Ik zit dus goed op mijn plek als manager van dit onderdeel binnen de BeeOne groep. Als alles goed gaat doe ik onzichtbaar mijn werk. Maar ja……ICT; Er is altijd wel iets aan de hand. Geen dag is bij ons hetzelfde en het is aan mij om dat allemaal in goede banen te leiden. Daarbij streef ik naar een gezonde verhouding in rendement en belastbaarheid van onze mensen. Met tevreden klanten én medewerkers als resultaat.

Jeroen Molenaar –  Accountmanagement

Voor onze relaties is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe toepassingen in de ICT. Ik help klanten daarbij. Met behulp van zgn. “roadmaps”  stem ik de behoefte van de klant af met onze interne organisatie. En als bepaalde technologie niet binnen onze eigen expertise valt, dan schakel ik de hulp in van collega ICT bedrijven. Zo krijgen onze klanten altijd een goed advies en een zorgeloos werkende toepassing. Ik doe dit werk nu al enkele jaren bij IT Local en voel me er als een vis in het water.

Marcel web

Marcel SmeetsProjectbureau

Organisaties zijn aan veranderingen onderhevig. Verandering in omvang of werkwijze. Vaak betekent dat ook een aanpassing in de IT-infrastructuur. IT Local helpt daarbij door bestaande IT-omgevingen aan te passen. Ik ben als hoofd projectbureau verantwoordelijk voor het in goede banen leiden hiervan. In nauw overleg met de klant plan ik de werkzaamheden en coördineer de inkoop en inzet van technical engineers en consultants zodat projecten on-time & on-budget worden gerealiseerd.

Joep van TilburgTeamleader Supportcenter

Geboren in 1992 ben ik “Born in the Cloud” afgestudeerd op de Zuyd Hogeschool Infrastructure Design. In mijn huidige functie geef ik leiding aan het vaste supportteam dat waakt over de beschikbaarheid en veiligheid van de door ons beheerde netwerken. In 2018 ben ik tevens gecertificeerd Ethical Hacker, wat mij extra alert maakt op mogelijke kwetsbaarheden. Ons team zorgt voor een probleemloos functionerende digitale werkomgeving. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan lossen wij deze snel op zodat uw organisatie maximaal rendement haalt uit uw ICT middelen.