IT-bedrijf Arnhem

Happy with it

Profiteer jij maximaal van de voordelen van nieuwe technologie? Kun je al overal en altijd bij je bedrijfsapplicaties en data? En weet je zeker dat je alle businesskansen pakt? Wij denken graag mee met jouw business en helpen je met alles wat nodig is voor de perfecte IT-omgeving van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld met een onderscheidende en veilige cloudwerkplek. Maar ook met slimmer werken via onze handige, zelf ontwikkelde software en ondersteuning en inspiratie op locatie. Natuurlijk ontzorgen we je op ieder moment. Zodat je gegarandeerd prettig werkt en rustig slaapt. Mocht er toch een keer iets zijn dan helpen we je als een goede buur. Snel en in begrijpelijke taal.

Bel mij voor een afspraak
Onze happy klanten

IT-bedrijf Arnhem

Happy with it

Profiteer jij maximaal van de voordelen van nieuwe technologie? Kun je al overal en altijd bij je bedrijfsapplicaties en data? En weet je zeker dat je alle businesskansen pakt? Wij denken graag mee met jouw business en helpen je met alles wat nodig is voor de perfecte IT-omgeving van jouw bedrijf. En met slimmer werken. Natuurlijk ontzorgen we je op ieder moment. Zodat je gegarandeerd prettig werkt en rustig slaapt. Mocht er toch een keer iets zijn dan helpen we je als een goede buur. Snel en in begrijpelijke taal.

Bel mij voor een afspraak
Onze happy klanten

Bij ons vind je oplossingen voor clouddiensten, IT-beheer en security

Fijn dat je ons hebt gevonden! Wij helpen je graag met de digitale transformatie binnen jouw organisatie. Je vindt ons IT-bedrijf in Arnhem, maar waar jij ook bent, we zijn altijd dichtbij. We act global, but think local!

It Local cloud

Overal werken in de cloud

Werken ‘in de cloud’ is heel aantrekkelijk. Voor onze cloudoplossingen hoef je niet (veel) te investeren in hardware. Je werkt waar je maar wilt. En je maakt heel makkelijk je IT-capaciteit (tijdelijk) groter of kleiner. Maar hoe werkt zo’n migratie? Hoe verplaats je applicaties en data veilig naar de cloud? En hoe weet je wat wel en wat beter niet naar de cloud kan? Hoe zit het met compliance, beveiliging en kosten? Hoe regel je dat gebruikers enthousiast blijven, ook als hun vertrouwde digitale werkplek verandert? Hoe zorg je voor de juiste inrichting van de cloudwerkplek? Wij helpen je!

Onze cloudoplossingen


IT Beheer

Geen omkijken naar je IT-beheer

Wil je wel de regie hebben, maar niet veel tijd besteden aan je IT? Zodat je tijd hebt om je te concentreren op je ‘echte’ werk? Laat de IT dan gerust aan ons over. Ons bedrijf, met vestigingen in Arnhem en Den Bosch, is jouw betrouwbare partner als het gaat om uitbesteden van IT. Voor een vast tarief per maand doen wij het beheer van de IT-infrastructuur en cloudconnecties van jouw organisatie. Daarmee zijn jouw applicaties en data altijd perfect beschikbaar.

Onze manier van IT-beheer


IT Beheer

Veilig kunnen werken

Hackers, gijzelsoftware, phishing… Je wilt er niet mee te maken hebben. Zeker niet als je in de cloud werkt. Wij zorgen voor extreem goede beveiliging van je IT-omgeving. Met eigen security-experts en gecertificeerde ethical hackers monitoren wij voortdurend of er gaten zijn. En komen dan natuurlijk ook met een oplossing daarvoor.

Onze aanpak van beveiliging


Onze happy klanten

Gerenommeerde bedrijven in regio Arnhem - Nijmegen en Den Bosch nationale én internationale bedrijven uit verschillende branches zijn inmiddels happy with it. Top, want tevreden klanten, daar doen wij het voor! Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? We brengen je graag met hen in contact.
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
IT Local Klanten
“Zo zouden alle migraties moeten verlopen!” Je merkt dat IT Local een serieuze partij is die veel verstand heeft van IT projecten en beheer van cloudapplicaties".
Rick van Tony’s Chocolonely
"Met de IT Roadmap die IT Local voor ons heeft gemaakt kunnen wij onze investeringen goed verantwoorden".
Bram Boone,
Financieel directeur EuroMaritime
“Onze klanten zijn veeleisend, dus verwachten wij ook veel van onze leveranciers. IT Local maakt dat al jaren waar."
Hèrald van de Bunt,
Directeur GelreDome