Van Rooijen CateringVan Rooijen catering is een familiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd in het leveren van totaalcatering voor bedrijfscateraars, maar organiseert ook menig receptie, opening en bedrijfsfeest.

In 2007 is van Rooijen catering verhuisd vanuit een pand van 180m2 naar een nieuwe locatie van 1.100m2 in Utrecht en deze locatie is alweer te klein geworden. Per week verzorgen ze zo’n 75.000 broodjes en 2.500 maaltijden voor o.a. politiekorpsen, overheden, bedrijfscateraars en bedrijfsfeesten.

“Door de samenwerking met IT Local zijn wij eindelijk van alle IT problemen af. De systemen draaien stabiel en gaat er eens iets mis dan wordt er direct gehandeld, en worden we ingelicht, vaak nog voor we zelf de storing hebben bemerkt”, vertelt Jochem van Rooijen. De sfeer van IT Local vinden wij prettig: wel een pak maar geen stropdas met gladde verhalen.”

Anekdote

In 2006 viel op een zondagmiddag de stroom uit in delen van Utrecht. Voor Van Rooijen natuurlijk een ramp, want in de koelcellen lagen duizenden broodjes klaar voor de maandag. Doordat de computersystemen van Van Rooijen echter volcontinu worden bewaakt viel de stroomuitval direct op bij het supportcenter van IT Local. Binnen een half uur was Dhr. Van Rooijen daarom ingelicht en kon hij maatregelen treffen. “Door de proactieve instelling van IT Local konden wij op tijd ingrijpen en is ons een enorme schade bespaard gebleven” aldus Dhr. Van Rooijen

http://www.cateringutrecht.nl/