IT Local, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen, is in 1998 gestart en is uitgegroeid tot een gezonde onderneming met een landelijke én internationale klantenkring.

Werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit een hypermodern remote-support center in Arnhem. Van hieruit worden klantsystemen permanent bewaakt en beheerd.

Onze engineers in het veld hebben veel ruimte voor eigen initiatief. Zo kunnen zij op een persoonlijke en betrokken wijze onze diensten bij u uitvoeren. Systemen en procedures helpen hen daarbij om niets te vergeten.

IT Local is klein genoeg om prettig mee te kunnen samenwerken én groot genoeg om professionele ondersteuning te kunnen borgen.

Management

Jappe Help Manager Support Center
Ik ben wat ze noemen “eigen kweek” In de afgelopen 8 jaar heb ik diverse technische functies binnen IT local bekleed. Ik ken de meeste klanten persoonlijk, en ik hecht eraan die persoonlijke aandacht ook in onze dagelijkse contacten met eindgebruikers te leggen. Ik woon in Arnhem en ben samenwonend met Suzanne. In mijn vrije tijd loop ik veel parcoursen en doe ik graag aan kite-surfen. Onze afdeling is er om uw gebruikers te helpen. Daarnaast doen wij dagelijkse beheerwerkzaamheden zoals backup en anti virus controles, en updaten allerlei software.

JMO

Janique Moele – Office manager
Binnen IT Local ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van zowat alles, behalve techniek. Hiervoor heb ik in vergelijkbare functies gewerkt voor Bouwhuis Vastgoed en De Wijnvallei. In 2006 ben ik verkozen tot “gastvrouw van het jaar” door het Gastvrijheidsgilde op de Horecava. Voor mij een bevestiging dat ik op mijn plek zit in de ondersteunende rol die ik bij IT Local heb. Wilt u een afspraak inplannen of heeft u vragen over een factuur? Grote kans dat u mij aan de lijn krijgt.

Peter

Peter de Gans – Directeur
Ik hou van ontwikkeling. Ontwikkeling van talent en ontwikkeling in techniek. De dynamiek, de groei, het perfectioneren; Ik vind het allemaal terug bij IT Local. Van origine ben ik Landschapsarchitect; ik wilde ooit boswachter worden. Het is anders gelopen. Ik ben gestrikt voor een klasje van IBM. Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam in de IT. Mijn streven is om professioneel IT beheer voor u uit te voeren tegen een faire prijs.